Frumusetea ta incepe cu noi


Masaj cu bete de bambus

    Pentru asiatici, bambusul este o planta care incarneaza linistea, alinarea si simplitatea. Supla si robusta, tija de bambus este un accesoriu de masaj excelent, pentru ca accentueaza miscarile efectuate de masoterapeut. Mai profund decat un masaj traditional, masajul cu bete de bambus este originar din Africa si se realizeaza cu ajutorul tijelor de bambus de diferite dimensiuni. 
    Masajul cu bete de bambus se poate face pe tot corpul, pe o anumita parte a corpului sau facial. Betele de bambus sunt special netezite si sunt de diferite dimensiuni pentru a putea fi folosite pe diferite parti ale corpului. Pentru masarea spatelui se utilizeaza un bat mare si doua de dimensiuni medii, pentru picioare se utilizeaza doua bete mici, iar pentru fata doua bete foarte mici.
    Dupa o sedinta de masaj cu bete de bambus, trupul va fi vitalizat, spre deosebire de masajul de relaxare care are efect detensionant. Fiind un material pe cat de flexibil, pe atat de ferm, dar usor si usor manipulabil, tijele de bambus aduc beneficii multiple corpului. Cele mai mari sunt stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine. Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.