Frumusetea ta incepe cu noi


Impachetari cu fango

    Tratamentul cu fango reprezinta o impachetare cu namol marin argila, siliciu, sodiu, magneziu, potasiu, calciu, brom si iod + un puternicextract de plante marine bogate in sare, iod si proteine. Tratamentul va fi aplicat pe trei zone(gambe, coapse, abdomen), urmat de o infoliere in film osmotic si introducerea intr-un cearceaf de unica folosinta de polietilena in interiorul performantului aparat capsula infrared. Timpul alocat unei sedinte este de 45 min la o temperatura acceptata de dvs intre 60-75 grade. Radiatia infrared va intensifica procesul rapid de ardere a grasimilor si accelerarea metabolismului celular. Aceasta functie permite marirea vitezei de circulatie a sangelui activand celulele si metabolismul lor, avand efecte favorabile si asupra functionarii aparatului genital, reducerea inflamarii anexelor, relaxarea generala musculara. 
    La finalul sedintei va fi necesara efectuarea unui dus, urmata de aplicarea unei creme modelatoare cu puternic efect de intensificare a circulatiei sanguine.
    Beneficiile impachetarii cu fango:
  • detoxifiere
  • hranirea si relaxarea pielii ce ramane cu aspect neted si catifelat
  • stimularea activitatii mecanismelor naturale de regenerare a pielii
  • regenerarea si energizarea tesuturilor
  • ameliorarea durerilor de articulatii, namolul marin folosindu-se si in scopuri medicale pentru tratarea durerilor reumatismale si in artrita, precum si la meteosensibili si reglarea functiei de permeabilitate a capilarelor
  • subtierea gambelor care prezinta edeme mai ales din cauza unei circulatiei deficitare
  • corpul ca capata intr-un mod rapid un aspect, mai placut, pielea devenind mai stransa si mai ferma, mult mai neteda si catifelata, in conditiile in care tratamentul se va face pe o perioada de timp cu o frecventa de 2-3 pe saptamana. In perioada de intretinere a rezultatelor se va efectua o impachetare la 10 zile, precedat de un masaj exfoliant general.

    Contraindicatii ale procedurii:

  • hipertiroidie, varice in faze foarte avansate, hipertensiune arteriala, probleme dermatologice, inclusiv boli autoimune, probleme cardiace grave, diabet, sarcina, tumori, claustrofobie.